Fury láthatatlanul trollkodott Klicskóval?

2016.09.13. 08:10

Tyson Furytől mindig lehet számítani valami váratlan akcióra, tavaly Batmanként osztotta ki Vlagyimir Klicskót, most pedig egyszerűen láthatatlan volt a világbajnoki visszavágó elé meghirdetett londoni sajtótájékoztatón. Trollkodásból vagy sem, de nem jelent meg a nehézsúlyú bokszvilágbajnok.

A menedzsmentje azt közölte, hogy Fury dugóba került, majd lerobbant a kocsija. Ezt még egy telefonhívással tudták meg, de a bajok csőstül jöttek, ezután a bokszoló mobilja le is merült. A promóterek Fury hiánya miatt nem magyarázkodtak, de el akarták oszlatni a kétségeket, állították, nincs veszélyben az október 29-ére kitűzött visszavágó.

Erre azért nehéz mérget venni, mert eredetileg július 9-ére tervezték be a meccset, de Fury bokasérülésre hivatkozva visszalépett, majd dopping miatt is magyarázkodni kényszerült.

Klicsko nem izgatta magát azon, hogy nincs ott az ellenfele, hozzászokhatott már minden húzásához. „Fury nincs itt, vagy talán láthatatlan, de remélhetőleg hamarosan találkozunk a ringben. Tudok várni, elég türelmes vagyok, várom már a harcunkat. Meg akarjuk mutatni a közönségnek, hogy ez egy igazi csata. Ha októberben nem jön össze, várok, de a bajnok futhat ki az időből, mert meg kell védenie a címét. Nem leszek meglepve, ha történne még valami. Mindenre fel vagyok készülve, hogy elérjem a célom, a megszállottja vagyok ennek."

Az ukrán bokszoló arról is beszélt, hogy élvezi a kihívó szerepet, azt, hogy nem ő van a középpontban. Fury nagybátyja és edzője, Peter Fury szerint Klicskónak újat kell mutatnia majd a meccsen, taktikus, keveset kockáztató bunyóval nem szerezheti vissza a világbajnoki címeit.