Ki az az őrült, aki nem nyúlt a 100 millió dolláros csekkjéhez?

2016.12.01. 08:04

Furcsa fotót töltött fel Instagramjára Floyd Mayweather, a veretlenül visszavonult bokszbajnok: egy 100 millió dolláros csekket fotózott le, amit még 2015-ben, a Manny Pacquiao elleni címmeccséért kapott.

A kép, illetve hát a csekk önmagában is kuriózum, de amit Mayweather mellé írt, az még inkább az: az utolsó centig minden megvan a 100 millióból. Ez persze azt is jelentheti, hogy már beváltotta, de nem költötte el, de az is lehet, hogy még be sem váltotta, bő 1,5 évvel azután, hogy megkereste.

Ismerve Mayweathert, mindkettő lehetséges, aligha ezen a 100 millión múlik az élete, hiszen csak bokszolással több mint 700 milliót keresett, és akkor még nem számoltuk az egyéb bevételeit. Állítólag csak a Pacquiao elleni meccset 240 milliós bevétellel zárta.

Persze, ha még nem váltotta be, akkor 1,5 évnyi kamattól, vagy még kedvezőbb befektetési profittól esett el, de ez már legyen az ő baja, ha így tett. Mindenesetre nem lehet rossz egy 100 millió dolláros csekket nézegetni.

És ha nagyon megszorul, még mindig ott az opció, hogy elfogadjon egy visszavágót Pacquiaótól, vagy kiálljon az MMA-hipszer Connor McGregor ellen egy kis plusz pénzért.