Addig bohóckodott a ringben, míg kegyetlenül lepofozták

2017.03.27. 13:29

Charles Manyuchi meglehetősen lazára vette a WBC Silver övéért menő meccsét, ellenfele gyorsan megbüntette, az első menetben kiütötte.

A zimbabwei Manyuchi, aki korábban már birtokolta az övet azt hitte, nagyobb múltja és tapasztalata (20 győzelem, ebből 12 KO-val, 2 vereség és egy döntetlen) elég lehet váltósúlyban Quadratillo Abduqaxorov legyőzéséhez. Az üzbég még csak 17 hónapja profi, igaz, hibátlan a mérlege, tízből tíz meccset nyert korábban.

Manyuchi az elején ugyan lerohanta ellenfelét, de utána furcsán imbolygott, táncolt a ringben, teljesen védtelenül hagyta magát. Abduqaxorov ezt gyorsan kihasználta, megsorozta és padlóztatta Manyuchit.

A mérkőzésvezető még adott egy esélyt a zimbabweinek, de pillanatok alatt újra a földre került az üzbég újabb rohama után. Ezek után ki is hirdették az elsőmenetes KO-t.

Az üzbég gyors győzelmet szerzett, és nagytörő tervei vannak: „Azt tervezem, hogy mind négy nagy szervezetnél bajnok leszek. Erősebb és jobb leszek Floyd Mayweathernél és Manny Pacquaiónál."