Huszonöt öltéssel varrták össze a bizarr felrepedést a bokszoló fején

2019.01.20. 17:04

A svéd Badou Jack horrosztikus sérülést szenvedett a Marcus Browne-val vívott bokszmeccsén, a homlok közepén repedt fel a bőre, amit 25 öltéssel kellett összevarrni.

Szombat éjszaka Las Vegasban Manny Pacquiao és Adrien Broner váltósúlyú világbajnoki címmeccse előtt szokás szerint jó néhány felvezető meccse rendeztek. Az egyik ilyen volt Badou Jack és Browne ütközete a WBA interim félnehézsúlyú övéért.

A két bokszoló a hetedik menetben fejelt össze, ezután nyílt szét Jack bőre a homlokán. A sebből dőlt a vér, szinte láthatatlanná téve a svéd arcát, a ring, a mérkőzésvezető is véres lett. (Itt egy fotó a borzasztó sérülésről.) Tony Weeks aztán meg is állította a meccset, de ápolás után folytatták a felek, Badou Jack még öt menetet bokszolt így. A meccset Browne nyerte egyhangú pontozással.

Jack Badou-t a meccs után kórházba szállították, ahol 25 öltéssel varrták össze a repedést. A svéd a meccs után írta, hogy jól van. Gratulált Browne-nak is a teljesítményéért, de azt megjegyezte, hogy a seb volt az, ami igazából döntött kettejük között.

x
Fotó: Badou Jack / instagram

Az este főmeccsém Pacquaio nyerte, egyhangú pontozással verte Bronert. Ez volt a Fülöp-szigeteki karrierjének hetvenedik meccse, és az első olyan, amit már 40 évesen vívott meg. Pacquaio a győzelemtől önbizalomtól telve üzent Floyd Mayweathernak is, újra megmérkőzne a veretlenül visszavonult bokszolóval.