Pert kaphat a nyakába az interjú közben erőszakoskodó nehézsúlyú

2019.03.29. 18:36

Bepereli Kubrat Pulevet az a sportriporter, akit interjú közben megcsókolt a nehézsúlyú bolgár bokszoló.

A 37 éves Pulev március 23-án a román Bogdan Dinut győzte le egy Costa Mesa-i gálán. Ezután beszélgetett kamerák előtt a Vegas Sports Daily ripoterérvel, Jennifer Ravalóval. Az utolsó kérdésnél Pulev odalépett Ravalóhoz, megfogta a fejét és megcsókolta, majd ott hagyta.

De ezzel még nem volt vége. „Egyből sokkolt és zavarba jöttem, nem tudtam, hogyan reagáljak rá. Aztán odaléptem az asztalhoz, hogy berakjam a cuccaimat a hátizsákomba. Ekkor megfogta a fenekemet, megmarkolta, majd anélkül, hogy bármit is mondott volna elsétált és nevetett" – mondta Ravalo.

Szó volt arról, hogy Pulev csókját kivágják majd az adásból, de Ravalo akarta, hogy mindenki lássa, mit tett vele a bokszoló.

Pulev a Twitteren közzétett bejegyzése szerint egészen máshogy látta az esetet. „Valószínűleg láttátok videón, hogy a szombati győzelem után interjúnál megcsókoltam egy riporternőt. A riporter, Jenny valójában a barátom. Az interjú után annyira felajzott voltam, hogy megcsókoltam. Később az este folyamán csatlakozott hozzám és barátaimhoz a győzelmi ünneplésen. A videón, a csókunk után mindketten nevetünk és köszönetet mondtunk egymásnak. Tényleg nem volt ennél többről szó."

Ravalo most jogi úton próbált elégtételt venni Puleven. „Amit velem tett, gusztustalan, megalázva éreztem magamat. Egyetlen nőt sem lehet így kezelni" – mondta.

(via Yahoo)