Sport

Futball

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 15:00 - OPEN: 18:30 - GRENKE Chess Classic & Open - 2024. március 26-tól április 1-ig - A versenyben Magnus Carlsen vezet 4/6
A részletes eredményeket ITT találod   Nagy érdeklődés mellett, szépszámú közönség előtt zajlott a hatodik forduló -  Carlsen látványos partiban vágott vissza Rapportnak az első fordulóban elszenvedett vereségért, így már egyedül vezeti a mezőnyt - Ding Liren és VLM remiztek, a két német még küzd egymással -  holnap szünnap -  Az ötödik fordulóban Carlsen - Keymer ellen, MVL- Rapport ellen állt fel győztesen a tábla mellől - Fridman - Ding Lirennel remizett - Tömörült a mezőny - Rapport és Carlsen áll az élen 3/5, 3-4-ik VLM és Ding Liren 2,5/5, a mezőny végén a két német: Keymer és Fridman 2/5.
Tommy autosport
Két újabb rally Európa bajnoki résztvevő
A 2024-es rally Európa bajnoki szezon, az ERC kezdete előtt két és fél héttel csak úgy ömlenek a jó hírek, hogy ki mindenki fog a teljes bajnoki szezonban versenyezni.
RallyeDream
Tim Gábor GT autóban versenyzik tovább
Az utóbbi két évet a Clio Cup Europe bajnokságban töltötte Tim Gábor, hétszeres bajnok vanyarci pilóta.
Vitorlás tudattágítás
Régi idők vitorlázása - a 18 lábas szkiffek
A 18 lábas szkiffekről már az 1930-as évek végén készült felvétel, kezdetben nyilván ritkábban született új anyag, de az idő előre haladtával egyre gyarapodott a rendelkezésre álló mozgókép mennyisége és hossza.