-

Uri Geller: Beckhamet 'telepatikusan félreirányították'

2004. 06. 29., 15:45 | Frissítve: 2004. június 29., kedd 17:12

A magyar származású Uri Geller szerint David Beckham nem saját hibájából és nem is a rossz talaj miatt hibázta el az első tizenegyest a portugálok elleni Eb-negyeddöntőben. A svájci parafenomén próbált segíteni a Real középpályásának, de "csodákra" ő sem képes.

A portugáliai Európa-bajnokságon végig csúcsformája alatt futballozott David Beckham, aki előbb a franciák ellen, majd sorsdöntő pillanatban, a portugálokkal szembeni büntetőpárbajban is tizenegyest hibázott. Csapata távozott a kontinenstornáról, majd megindult a találgatás, miért volt olyan rossz erőnlétben a világklasszis.

Vita Beckham rossz edzettségéről

A csapat segítői végig nem találták a magyarázatot, mentális fáradtságot emlegettek, ő maga pedig a Real Madridban folyó edzésmunkára, valamint a spanyol fővárosban az életét szinte tönkretevő lesifotósokra és bulvárújságírókra panaszkodott. Klubja elnöke, Florentino Perez visszavágott, mondván az angol klasszis az, aki ingázott Madrid és London között és aki nem volt hajlandó edzeni a téli szünetben. Többen azt a kérdést is feltették, nem kellene-e lemondania a válogatott csapatkapitányi szalagjáról, amit Beckham ingerülten utasított vissza.

Nem Beckham hibázott

A portugálok ellen hihetetlenül fölé lőtt tizenegyesre ellenben mindenki azt mondta, benne van a játékban, a magyar származású parafenomén, Uli Geller azonban állítja: nem a középpályás tehet róla, hogy kihagyta a portugálok elleni tizenegyest.

Geller segíteni akart

"Azért rúgta fölé a labdát, mert telepatikus félreirányítás áldozata lett. Próbáltam pozitív energiával segíteni, de sajnos nem sikerült" - jelentette ki a többek között kanálhajlításairól elhíresült, 57 éves svájci parafenomén.

A Londonban élő, magyar származású "mágus" hozzátette: sok mindenre képes a távolból, de csodákat tőle sem szabad várni.

N;
hirdetés