Nézze a magyar futamot a Jordan istállójából

2002.07.25. 19:13
A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium, a Hungaroring Sport Rt., valamint az Ostermann Forma-1 Kft. felhívást tett közzé. Ennek értelmében egyes nézők igazán közeli szemlélői lehetnek az idei forma 1-es futamnak. Szerencsés esetben akár a Jordan istállójából követhetik nyomon az augusztusi versenyt.
Mint ismeretes Jánosi György gyermek-, ifjúsági és sportminiszter beszámolt arról, hogy Bernie Ecclestone jótékonysági céllal 8 paddock (a pályán a versenyzők és a csapatok számára fenntartott zárt övezetre szóló) belépőt ajánlott fel a magyar kormánynak.

A speciális VIP-belépőket a tárca nyilvános árverés útján értékesíti, és az így befolyó pénzösszeget a Forma-1 elsőszámú vezetője a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium kábítószer-ellenes programjainak támogatására ajánlja fel.

A paddock belépő minden esetben egy pénteki boxlátogatást garantál a Jordan csapatnál, továbbá egy személyes csapatbemutatót illetve vendéglátást Eddie Jordan csapatfőnök közreműködésével.

A licitálásnak, az RTL Klub ad otthont, melynek internetes honlapján július 19-től augusztus 14-én 12 óráig - az akció zárultáig - olvashatnak részletes leírást és tehetik meg tétjeiket.

Az alábbi exkluzív vendégkártyák kerültek kikiáltásra:
I. 2 darab egynapos, augusztus 16-ra szóló paddock belépő.
II. 2 darab kétnapos, augusztus 16-17-re szóló paddock belépő.
III. 4 darab háromnapos,augusztus 16-17-18-ra szóló paddock belépő.