Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Villeneuve: Schumacher megint hibázni fog

2003.04.17. 10:42
Kétszázezer eddig csalódott Ferrari-szurkoló várja, hogy a világbajnoki címvédő megnyerje az első európai futamot. A San Marino-i hazai pályának tekinthető, de Villeneuve szerint Schumacher megint hibázni fog, mert nem képes elviselni a stresszt.
A világbajnoki címvédő Michael Schumachernek idén még nem sikerült dobogóra állnia, miután mindhárom futamon - Ausztrália, Malajzia, Brazília - hibázott. Most azonban nagyon fogadkozik, hogy megtörik a sorozat, és mindent meg is tesz ennek érdekében. (A napokban kifejtette, hogy bízik a régi autóban.)

Fisichellával és Trullival focizott kikapcsolódásként

A szerdai napjának egy részét például futballozással töltötte. "Szükségem van a játékra, mert ekkor vagyok képes teljesen kikapcsolódni, csak ilyenkor nem gondolok az előttem álló feladatokra. Fisichella és Trulli pedig nagyszerű partner a játékban" - magyarázta.

A Bildnek nyilatkozó, névtelenséget kérő Ferrari-bennfentes szerint Schumacheren szemlátomást érezhető a feszültség, mert pontosan tudja, hogy kétszázezer fanatikus Ferrari-drukker várja tőle a győzelmet. "Egyértelműen jót tesz neki, hogy a felesége, Corinna mellette van, és a tesztek, az edzések valamint az értekezletek között képes vele megosztani a problémáit, és kevésbé lesz stresszes" - hangoztatta.

"Eddig tudott javítani, most nem fog"

A kanadai Jacques Villeneuve, a 97-es év világbajnoka ugyancsak arról beszélt, hogy Schumacheren hatalmas a nyomás. "Ha Michael nemrégiben hibát vétett, akkor képes volt újra meg újra kijavítani, ezúttal azonban nem fog összejönni neki."

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.