Schumacher: Montoyának üldözési mániája van

2003.09.19. 12:08
A Forma-1-es címvédő Michael Schumacher szerint legnagyobb riválisa, a kolumbiai Juan Pablo Montoya paranoiás, ezért kreál a kis ügyekből nagyokat. Leírta ugyanakkor Räikkönent, mondván ő már kiszállt a versenyből.
A monzai Olasz Nagydíjon győztes Michael Schumacher nemcsak megtartotta első helyét, növelte is előnyét. Szurkolói és önmaga is egyre inkábbbízhatnak a hatodik világbajnoki címben.

A paranoia mindig jelen van a Forma-1-ben

Eközben a kihívó, Juan Pablo Montoya vereségének okait keresi. A gumiháborúra eddig egyszer sem utalt, Baumgartnert és Frentzent viszont megtámadta, mondván ők tartották fel a lekörözéseknél, ezért nem sikerült megelőznie a címvédőt.

Schumacher a jerezi tesztelés után nyilatkozott az ügyről. (Nem mellékesen ő érte el a legjobb időket.) "A paranoia mindig is jelen volt a Forma-1-ben. Íme egy újabb szemléletes példa, Montoyáé" - mondta világbajnok.

Kétesélyes a bajnokság

Schumacher csütörtök este a ZDF-en sugárzott Kerner-show-ban vendégeskedett, ahol a műsor házigazdájának az esélyeiről is beszélt. "Úgy vélem kétesélyes a világbajnokság kimenetele, vagyis Montoya és köztem dől. Räikkönen már nem képes beleszólni. Aki jobban fogja bírni a nyomást, azé a végső diadal."