Géza
1 °C
8 °C

Räikkönen: Jövőre verhetetlenek leszünk

2003.11.10. 14:23
Még egy hónapja sem fejeződött be a Forma-1-es világbajnokság, máris elkezdődött a következő szezonnal kapcsolatos nyilatkozatháború. A finn Räikönnen a stuttgarti Mercedes-gyárban kijelentette: jövőre mindkét világbajnoki cím az övék lesz. A csapat elöljárói helyeseltek.
Miközben az októberben hatszoros világbajnokká lett Michael Schumacher ideje javarészét pihenéssel és szórakozással tölti - legutóbb egy német jégpályán gokartozott, és ott sem talált legyőzőre -, a pontversenyben második helyezést elérő Kimi Räikkönen a stuttgarti Mercedes-gyárba látogatott.

Harmincezren várták a finn pilótát

A pilóta tiszteletére harmincezres lelkes tömeg verődött össze, Räikkönent természetesen a jövő évi esélyekről faggatták. A 24 éves versenyző pedig kijelentette: "a konstruktőrök világbajnoksága mellett egyéniben is a miénk lesz a trófea. Jövőre verhetetlenek leszünk" - állította.

Dennis: Még egyszer nem eshetünk ugyanabba a hibába

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug elégedetten tette hozzá, hogy sem a Ferrari, sem a BMW nem képes őket megállítani. A csapatfőnök, Ron Dennis is megerősítette azt az óhajt, mindkét elsőségre pályáznak. "Még egyszer nem eshetünk a tavalyi hibánkba, vagyis időben elkészülünk az új autónkkal. Ennek érdekében már november végén elkezdjük az MP4/19 fantázianévvel ellátott kocsink tesztelését."

Vagyis az érdekeltek önbizalma igazán példás, tavaly ilyenkor sokkal borúlátóbban nyilatkoztak az esélyekről.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Bali

Tanácsok és TOP 5 látnivaló.