Csökkennek Baumgartner esélyei

2003.11.19. 15:08
Az ír csapatfőnök legszívesebben a két német pilótát szerződtetné a 2004-es szezonra. Csökkennek Baumgartner esélyei.
A Jordan istálló tulajdonosa, Eddie Jordan eddig még egy pilótát sem szerződtetett a 2004-es szezonra, de először beszélt arról nyilvánosan, hogy kiket igazolna le a legszívesebben.

"Örülnék, ha Frentzennel és Heidfelddel dolgozhatnék"

A csapatfőnök korábban már Baumgartner Zsoltnak tett szerződésajánlatot , de ezúttal úgy nyilatkozott, Heidfeldet és Frentzent látná legszívesebben az autóiban.

"Nagyon örülnék, ha Frentzen vagy Heidfeld a csapatomhoz szerződne. Még különlegesebb lenne, ha pedig mindkét pilótával együtt dolgozhatnék. Korai lenne bármi biztosat mondani, nem lehet tudni, kik lesznek a pilótáink a következő szezonban" - mondta Jordan egy londoni sajtótájékoztatón, melyről a német RTL televízió honlapjának sportmellékletete számolt be.

Fizetést kérnek, de szponzorokat is hoznának

A két német versenyzőt elméletileg könnyedén szerződtethetné Jordan, hiszen mindkettejüket elbocsátotta a Sauber istálló, viszont az ír csapattulajdonos helyzetét nehezíti saját csapatának gyenge anyagi helyzete, Frentzen és Heidfeld pedig egyaránt fizetést kérne a munkájáért.

Előnyt jelenthet viszont Jordannek, hogy ha megszerezné a duót, akkor valószínűleg rengeteg német szponzor közül választhatna.

Az istálló szóvivője már korábban kijelentette, hogy 2004 januárja előtt nem derül ki, hogy kik lesznek a pilótái jövőre.