Mária
-6 °C
-2 °C

A szponzoroktól függ Baumgartner F-1-es indulása

2003.12.17. 18:37
A Minardi-szerződés készen áll, és ha a szponzorok segítenek, jövőre egy magyar versenyző is indulhat a Forma-1-ben. Interjú Frank Tamás menedzserrel.
Index: Mindössze egy hete jelezte, hogy felvette a kapcsolatot a Minardi csapattal, de úgy látszik, Baumgartner Zsolt máris szerződést kap az istállótól. Mit tartalmaz pontosan a Minardi ajánlata?

-Baumgartner Zsolt írásos ajánlatot kapott a Forma-1-es Minarditól, melyben közlik, hogy szeretnék őt versenypilótának szerződtetni a 2004-es szezonra.

Index: Mitől függ, hogy jövőre az egyik F-1-es autóban láthassuk a magyar versenyzőt?

-Ez csak a szponzorokon múlik. Ha az eddigi támogatóinkhoz sikerül újabbakat találni, akkor Zsolt aláírhatja a szerződését, és egy hét múlva már hivatalos F-1-es pilóta lehet.

Index: Mennyi az esély arra, hogy sikerül még befektetőtek találni?

-Már tárgyalunk újabb szponzorokkal, vannak ígéreteink, eddig minden biztatóan alakul.

Index: A Jordan istálló talán híresebb, mint a Minardi, miért éri meg a szponzoroknak, hogy a Minardiban is támogassák Zsoltot?

-A Minardi-szerződés igen előnyös, jobb, mint amit a Jordantől kaptunk volna. Több reklámhelyünk lenne az autón, így a szponzoroknak is nagyon megérné támogatni az egyetlen magyar F-1-es pilótát.

Index: Mikor derül ki, hogy a Forma-1-be kerül-e Zsolt?

-A Minardi istálló vezetői karácsonyig mindenképpen le akarják zárni a tárgyalásokat. A december 24-i dátum igen fontos, ugyanis ezt a napot szabták meg határidőnek.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.