Az interneten mutatkozik be az új Sauber

2004.01.12. 17:15
A 2004-es, C23 kódjelű autó prezentációjának közvetítését a csapat weboldaláról bárki elérheti. A bemutató fél hétkor kezdődik.
Hétfőn este fél hétkor Salzburgban bemutatják a harmadik 2004-es Forma-1-es kocsit. A McLaren-Mercedes és a Williams-BMW után a Sauber-Petronas tárja a nyilvánosság elé a C23 kódjelű gépét.

A pilóták is újak

A kocsit a helyi repülőtér egyik hangárjában leplezi le a svájci istálló két új pilótája, az olasz Giancarlo Fisichella és a brazil Felipe Massa. Előbbi a Jordantól igazolt a Sauberhez, utóbbi pedig a Ferrari tesztpilótája volt a 2003-as szezonban.

Az új kasztni a fényezésében valószínűleg hasonlít majd a tavalyira, marad a kék alapszín, amelyen a főszponzor Red Bull logói lesznek a legnagyobbak.

Megváltozott forma

Formájában viszont már lesznek eltérések elődjéhez, a C22-eshez képest. Willy Rampf technikai igazgató szerint az autó első és hátsó felfüggesztése változott leginkább, de a motort eltakaró burkolat formája is megújult.

A prezentáció érdekessége, hogy az interneten bárki élőben követheti az eseményt. A közvetítést a Sauber-Petronas honlapjáról lehet elérni, a bemutató fél hétkor kezdődik.