Natália
-3 °C
7 °C

Tűz ütött ki a Ferrari-gyárban

2004.03.17. 12:45
A Ferrari olaszországi központjában szerda hajnalban lobbantak fel a lángok. A maranellói gyár F-1-es részlegében nem keletkezett kár.
Keddről szerdára virradóra tűz ütött ki a Ferrari autógyárban. A konszern maranellói központjának egyik irodájában nem sokkal éjfél után, feltehetően valamilyen elektromos hiba miatt lobbantak fel a lángok, amelyek átterjedtek a gyártósorokra is. A tüzet még éjszaka eloltották.

Egyelőre nem tudni pontosan, mekkora kár keletkezett a létesítményekben, de a Ferrari szóvivője szerint a tűzoltók mentették meg az épületeket a teljes pusztulástól. Azok a hangárok, ahol a márka Forma-1-es felszereléseit készítik, nem sérültek.

A tűzoltókon múlott

"A tűz az utcai autók motorgyártó részlegében tett kárt, a Forma-1-es létesítmények nem sérültek. Csak a tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhető, hogy nincsenek komolyabbak veszteségek" - nyilatkozta a szóvivő az f1racing.net internetes honlapnak.

A Ferrari F-1-es kellékei már nem voltak a gyár területén, mivel azokat a hét elején Malajziába, a hétvégi verseny helyszínére szállították.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.