Mária
-6 °C
-2 °C

'Nem tudom, miről beszélt Ralf'

2005.06.18. 11:50
Michael Schumacher nem érti, öccse, Ralf Schumacher miért nyilatkozta, hogy a Ferrari idei sikertelensége miatt az év végén befejezheti pályafutását. A kisebbik fivér az újságírókat hibáztatja.
"A bátyám már nem élvezi a versenyzést, ha a Ferrari továbbra is gyenge lesz, hamarosan vissza is vonulhat" - nyilatkozta a Sport Bild című német lapnak Ralf Schumacher bátyjáról, Michaelről szerdán.

Michael nem érti

A Toyota pilótája azt sem zárta ki, hogy a sikertelenség hatására testvére már a szezon végén befejezi karrierjét: "Kíváncsi vagyok, hogyan dönt az év végén".

Mindezt annak ellenére mondta, hogy a hétszeres világbajnok idén szinte hetente állította, bármi is történik, nem fogja abbahagyni novemberben. Nem is csoda, hogy értetlenkedve fogadta öccse szavait: "Nem tudom, miért beszél ilyeneket Ralf. Fogalmam sincs, miből gondolta ezt, mert neki is említettem már, hogy még mindig mennyire szeretek vezetni".

"Igenis élvezem"

A Ferrari sztárja még nem nyert versenyt ebben az idényben, és a dobogóra is csak kétszer állhatott föl. "Igaz, hogy idén sikertelenebb vagyok, de igenis élvezem a Forma-1-et. Nem kell mindig győznöd ahhoz, hogy boldog légy. Jól szórakozom és motiváltnak érzem magam"- mondta a Reuters hírügynökségnek.

Az újabb megszólalásra nem kellett sokat várni, Ralf Schumacher fivére nyilatkozatát követően - nem a saját interjújának megjelenése után - ismét megszólalt, ezúttal ő is a Reutersnél.

Ralf: Az újságíró a hibás

"A Sport Bildnek valóban adtam interjút, de Michael szóba sem került. Örülök, hogy még mindig velünk van, bár valójában nem érdekel, hogy mit csinál, visszavonul-e vagy sem" - igyekezett tisztázni az ügyet a 29 éves Ralf.

Nem tudni pontosan, mi a teljes igazság, hiszen a Sport Bild nem pletykalap, és a Schumacherek szavában is lehet bízni. Ők ketten alig egy hónapja kerültek nézeteltérésbe Michael monacói előzése miatt, néhány napig nem is beszéltek egymással, de végül tisztázták a történteket és kibékültek.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.