Judit
-2 °C
8 °C

Pucéran ugrott seggest a Red Bull főnöke Coulthard miatt

2006.05.29. 10:53
Beváltotta ígéretét a Monacói Nagydíj után Chris Horner, a Red Bull Racing csapatfőnöke, és meztelenül ugrott az istálló medencéjébe. A mendzser a futam előtt kijelentette, ha skót pilótája, David Coulthard dobogóra kerül, pucéran veti magát vízbe. A versenyző harmadik lett.
Betartotta szavát a Red Bull Racing csapatfőnöke, Chris Horner: pilótája, David Coulthard pódiumra állt a Monacói Nagydíjon, ő pedig meztelenül ugrott az istálló lakóközpontjának úszómedencéjébe az összes csapattag és fotóriporterek előtt.

Örömmel teljesítette

Chris Horner
Chris Horner

A menedzser a vasárnapi futamot megelőzően megfogadta, ha a skót versenyző megszerzi istállója első dobogós helyét, pucéran ünnepel a medence partján, majd a vízbe veti magát.

"Fantasztikus eredmény ez az egész csapatnak. David remekül vezetett végig a hétvégén, az időmérőn nem volt szerencséje, de végül elérte a megérdemelt eredményt. A gárda azzal vette ki a részét a sikerből, hogy futam közben állt át kettőről egy tankolásos taktikára" - értékelte Horner a monacói versenyt, amelyen az RBR szűk másfél éves történetének legjobb eredményét érte el.

A szponzorokat sem felejtette el

Coulthard a hetedik helyről rajtolhatott, miután megbüntették Michael Schumachert és Giancarlo Fisichellát. A futam feléig a középmezőnyben haladt, majd a pontszerző helyekre jött föl, végül Jarno Trulli kiesésével került a harmadik helyre.

Horner ígéretéhez végül nem volt teljesen hű, de mentsége, hogy a szponzoroknak kedvezett: a team a hamarosan a mozikba kerülő Superman című filmet promótálta Monacóban, így a seggesnél egy piros lepel volt a nyakára kötve.

Divat a meztelenkedés az F-1-ben

A Forma-1 legfiatalabb csapatfőnöke már korábban is bizonyította, hogy vagány figura. Másfél éve, amikor a szigorú etikai normák szerint élő McLarentől szerződtette David Coulthardot, arra bíztatta, felejtse el a komoly stílust és a korrektséget, ha úgy látja jónak, nyugodtan mutasson be akár Michael Schumachernek is, ő nem fogja megszidni érte.

A fogadásból való meztelenkedés nem idegen az F-1 résztvevőitől, 2005-ben egy angol újságíró szaladt körbe pucéran a silverstone-i versenypályán, mert a McLaren pocsék 2004-es szezonkezdése miatt kijelentette: "A McLaren 2004-ben nem nyer futamot, de ha igen, meztelenül kocogok egy kört az Angol Nagydíjon". Kimi Raikkönen néhány hónappal később Belgiumban győzött.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!