Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Todt: Kedvenceim álltak dobogón

2006.08.01. 11:01
Elszólta magát a Német Nagydíj eredményhirdetése után Jean Todt. A Ferrari csapatfőnöke örült, hogy három kedvenc pilótáját láthatta a dobogón: az első két fokon jelenlegi versenyzői, Michael Schumacher és Felipe Massa álltak, a harmadikon viszont a mclarenes Kimi Raikkönen.
Fél éve tart a találgatás Kimi Raikkönen jövőjével kapcsolatban, hol folytatja pályafutását 2007-től? Egyelőre nem lehet biztosan megmondani: marad a McLaren-Mercedesnél, a Ferrarihoz, esetleg a Renault-hoz igazol.

A legkedvesebb emlék

A vasárnapi német futamon a két olasz autó végzett az élen, harmadikként a finn futott be, a pódiumon együtt ünnepelt Michael Schumacher, Felipe Massa és Raikkönen. Nem sokkal ez után Jean Todt, a Ferrari csapatfőnöke azt nyilatkozta: "Erről a napról a dobogóra fogok legszívesebben emlékezni, amikor a három kedvenc pilótámat láthattam együtt".


Massa, Schumacher, Raikkönen – a 2007-es álomcsapat?

Kétségtelennek látszik, hogy Raikkönen a Ferrarihoz tart, bár elszólása után a menedzser igyekezett csökkenteni szavai súlyát, arról beszélt, véleménye nem jelent semmit, szükségtelen összefüggést keresni benne a Ferrari igazolásaival.

Raikkönen nem beszél

A pilóta nem kommentálta Todt szavait, továbbra is állítja, nem egyezett meg senkivel a következő szezonra, sőt, maga sem tudja még, hol fog versenyezni.

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.