Schumacher harmadik a Pannóniaringen

2008.03.21. 10:37
Magyarországon motorozott csütörtökön Michael Schumacher: a pannóniaringi barátságos Superbike-futamon harmadik lett. Az embereket kerülte, de jól szórakozott.

Harmadik lett a csütörtöki motoros tesztnap végén megtartott futamon Michael Schumacher a Sárvár melletti Pannóniaringen.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok kipróbált egy 2008-as fejlesztésű Superbike-gépet, a Honda CBR1000-es modelljét, majd délután a gyakorlás többi résztvevőjével versenyzett.

Schumacher a Pannóniaringen - galéria

Az 1-es rajtszámmal induló pilóta dobogós helyen végzett, harmadikként intették le. Az eredményhirdetésen már nem jelent meg, az utolsó fok üresen maradt. Kerülte a néhány tucat szurkolót és az újságírókat, egy-két aláírás kiosztása után fél hat körül hagyta el a pályát.

Schumacher német barátja meghívására érkezett Magyarországra, hogy első számú hobbiját űzze. Nem kizárt, hogy hivatalos versenyre készül, talán Moto GP- vagy Superbike-futamon áll rajthoz a közeljövőben.

Ezeket a híreket azonban még nem erősítették meg, az is elképzelhető, hogy csak szórakozik, és kedvtelésből ül a nyeregbe időről időre.

Köszönjük a fotókat kedves olvasónknak, Horváth Balázsnak.