Tartsák meg maguknak a véleményüket

2011.07.10. 09:32

"Viccesnek találom, nem vagyok biztos benne, hogy bárkit is érdekel, miről beszélnek ezek az emberek. Szerintem ha véleményed van, tartsd csak meg magadnak" - nyilatkozta a BBC-nek Lewis Hamilton, miután Nigel Mansell és Jacques Villeneuve megpróbálta lebeszélni a mclarenest a csapatváltásról. A két exvilágbajnok szerint Hamiltonnak jelenlegi istállójánál kellene maradnia, hiba lenne a Red Bullhoz szerződni.

Hamilton erélyesen szólt vissza, de állítja, esze ágában sincs váltani: "Nincs semmi tervem, nem gondolkozom a jövőmön, jól érzem magam a jelenlegi szerződésemmel. Jensoné idén kifut, az enyém csak a jövő év végén, vagyis másfél évig biztosan van még állásom. Minden energiámmal arra törekszem, hogy nyerjek, csak ezt akarom".

Button megállapodása már idén lejár, de sem ő, sem Hamilton nem hosszabbított még. Utóbbi Kanadában a Red Bull-főnök Chris Hornerrel beszélgetett, az Autosport állítja, az átigazolásáról volt szó. A riválisnál a brit klasszis a világbajnok Sebastian Vettel csapattársa lenne.