Vettel és Alonso Kövér Lászlóékkal focizik

2011.07.13. 17:01

Újra Budapesten játszik a Forma-1-es pilótaválogatott, a Nazionale Piloti a Magyar Nagydíj előtti napokban, közölte a Hungaroring sajtóirodája. A meccs július 27-én, szerdán lesz az újpesti Szusza Ferenc-stadionban, ahol egy magyar All-Star-csapattal meccselnek a versenyzők.

A pilótáknál pályára lép többek között a világbajnok Sebastian Vettel, Fernando Alonso és Felipe Massa, de helyet kap a csapatban két magyar autóversenyző, Michelisz Norbert és Kiss Norbert is. Vendégjátékosuk az Újpest edzője, Mészöly Géza lesz.

Az ellenfélnél futballozik Kövér László, Szijjártó Péter, Bánki Erik, Eperjes Károly, Rudolf Péter, Nagy Ervin, Sebestyén Balázs, Erdei Zsolt, Kovács Kokó István, Balogh Gábor, Dragóner Attila, Lipcsei Péter és Vincze Ottó.

Az All Star szövetségi kapitánya Dunai Antal, a mérkőzést Kassai Viktor, a legutóbbi BL-döntő bírója vezeti.

Jegyvásárlás a meccsre

A jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, a bevételt jótékony célra fordítják. Belépők elővételben a WestEnd City Center (Budapest, VI. Váci út 1-3.) Sportporta üzletében (aluljárószint, Jókai sétány 59c.) válthatók július 20-tól, szerdától péntekig 10 és 20 óra, illetőleg szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között. A Szusza Stadionban július 25-én és 26-án 14 és 20 óra között, míg a meccs napján, július 27-én délelőtt 10 órától lehet belépőt vásárolni. A résztvevők 20 darab, a hírességek által dedikált focilabdával lepik meg a közönséget kezdés előtt.