Új overallszavazás hétfőtől szerdáig

2011.10.22. 16:47

"Németországból hívtak, a mclarenes játékban hétfőtől szerdáig új szavazást kezd a Boss, a nyertes mindent visz, újra győzhet a kalocsai mintás overall" - nyilatkozta az Indexnek Berendi András, a német divatcéget Magyarországon képviselő Roland Divatház vezetője.

A hivatalos bejelentés hétfőn lesz az interneten, akkortól azonnal lehet szavazni, valószínűleg az eddigi felületen.

A Boss indoka, hogy az eredeti szavazásban visszásságokat tapasztaltak, ezért teljesen új játékba kezdenek, minden overall nulláról indul.

Button és Hamilton a Hungaroringen már viselte a kalocsai mintát

Az egy hete lezárult szavazástszázezer voks előnnyel nyerte Kalmár István kalocsai mintás kezeslábasa, de a török szavazatoknál szabálytalanságra bukkantak, ezért sorsolással döntöttek a győztesről, és a német overallt húzták ki.

Péntek délelőtt kiderült az ügy háttere, estére sikerült kiharcolni, hogy ne hirdessék győztesnek a németeket, szombatra, hogy új lehetőséget kapjon mindenki.

A játék fődíja, hogy a legjobb overallt - amelyikre a legtöbbet szavaztak - az F1-es Brazil GP mindhárom napján viseli a két McLaren-pilóta, Jenson Button és Lewis Hamilton, a ruha tervezője pedig kiutazhat a nagydíjra.