Ecclestone Hamilton csapatváltásán nevet

2012.12.25. 10:24

Évtizedek óta küld nyilvános üdvözlőlapot karácsonykor Bernie Ecclestone, idén sem hagyta ki az alkalmat, hogy a szezon valamelyik fontos pillanatát megörökítse. Üzletemberhez méltóan az eseménydús évből Lewis Hamilton többtíz milliós átigazolását választotta, a képen az angol a főszereplő.

A McLarentől a jóval gyengébbnek tűnő Mercedeshez igazoló szupersztár a pálya szélén hagyja lerobbant McLarenjét, ami annyiszor megállt alatta idén, és a korlátot átugorva igyekszik Niki Lauda Mercedesébe, ahol az anyósülésen egy zsák pénz várja. Az osztrákot azért ábrázolták, mert a Mercinél ő lesz a versenyző egyik főnöke, és ezek szerint nem kis szerepe lehetett annak átcsábításában. Ahogy Ecclestone-nak is, ő hóembernek álcázva magát az út széléről nézi az akciót.

   bernie2012card

Hamilton 16 éves mclarenes karrier után vált, bár a legtöbben nem értik, miért, hiszen a Mercedesből három év alatt Schumacher és Nico Rosberg sem tudott kihozni semmit.

Ecclestone a múltban cikizte már képeslapján Flavio Briatorét, Max Mosleyt, Nelson Piquét és sok más F1-es kollégáját is.