Schumacher még nem reagál

2014.02.10. 11:53

Két hete zajlik a december 29-én síbalesetet szenvedett, és azóta kómában fekvő Michael Schumacher ébresztése, ám egyelőre nem reagál a narkózis csökkentésére - állítja a német Bild című lap.

Az újság szerint a reflextesztek pozitív válasza után - Schumacher állítólag pislantott is - az újabb előrelépés egyelőre várat magára, bár az orvosok sosem adtak időkorlátot: a mélyaltatásból való viszatérés heteket, hónapokat is igénybe vehet. Ami biztos, a mesterséges kómát próbálják megszüntetni a gyógyszeradagok csökkentésével - egyelőre sikertelenül.

Közben Corinna, a volt F1-sztár felesége továbbra is minden napját férje mellett tölti, és sokat beszél hozzá, ami az orvosok kérése is. A folyamatos kommunikáció ugyanis segíthet az ébresztésben.

Schumachert múlt héten meglátogatta volt ferraris főnöke, Ross Brawn is, aki teljesen észrevétlenül surrant be a grenoble-i kórházba. A sajtóval aztán nem közölt semmit.

A Bild mindemellett úgy tudja, a balesetben folytatott vizsgálat is a végéhez közeledik, a következő napokban-hetekben a francia ügyész közli majd az eredményeket, és lezárja az ügyet.