Raikkönen: Vicces lesz, és elvégezzük a melót

2014.11.21. 09:15 Módosítva: 2014.11.21. 09:16

Kimi Raikkönen már öt hete beszélt róla, mi lesz, ha Sebastian Vettel a Ferrarihoz szerződik, mert a német átigazolása nyílt titok volt másfél hónapja. Csütörtökön lett minden hivatalos, így a finnt újra kettőjükről kérdezték.

"Nyilván eddig nem dolgoztam vele csapattársként, de őt ismerem legjobban a srácok közül. A kapcsolatunk mindig egyenes volt, és nem is várok változást ebben. Normális lesz és jó, remélhetőleg a csapatot is odajuttatjuk, ahová tartozik. Remek, hogy ugyanott fogunk dolgozni, és a fő célunk, hogy a Ferrarit élre vigyük. Állandóan le akarjuk győzni a másikat, de eközben jól szórakozunk, és el tudjuk végezni a munkánkat is" - mondta.

A legyőzéssel nem is annyira a Forma-1-re, mint tollaslabdameccseikre gondolt, amiket általában - Raikkönen elmondása szerint - ő nyer meg.

Vettel korábban már többször hasonlóan beszélt Raikkönenről, és visszatérése utáni első győzelmekor alig bírta abbahagyni az ellenfél-haver ünneplését. Aztán meg minden idők egyik legjobb dobogós interjúját produkálták együtt.