Schumacher állapota javul, de időt kell neki adni

2014.11.24. 16:53

Exkluzív interjút adott a német RTL televíziónak Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere. Hivatalos információ hónapok óta nem jött az agysérülésből és kómából lábadozó hétszeres bajnokról, az utóbbi hetekben egy volt F1-pilóta, Phillipe Streiff mondta azt, hogy "Schumacher csak a körülményekhez képest van jobban, nem tud beszélni, és tolókocsihoz van kötve". Streiff nem árulta el, honnan vannak az információi, Kehm annyit reagált rá, hogy ez "az ő magánvéleménye".

Most az RTL-nek azt mondta, "nem lehet megjósolni, hogyan alakulnak a dolgok". "Lehetetlen ebben a helyzetben bármit is mondani. Javul az állapota a sérüléseihez viszonyítva, de időt kell neki adni".

Vagyis pontosan továbbra sem tudni, hogy van a 45 éves sportember, de az immár biztos, hogy lassan lassan jobban van, de kondíciója csak nagyon kis lépésekben változik. "Hosszú és kemény út áll még előtte" Kehm szerint.

December végén lesz egy éve, hogy Schumacher síbalesetet szenvedett, majd félévre kómába esett. Június közepén tért magához, jelenleg már svájci otthonában gyógyul.