Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

A legelegánsabb kemény beszólás Ecclestone-nak

2016.01.04. 13:24
Sosem mondták ennyire szépen, hogy jó lenne, ha végre elhúzna.

A Bernie Ecclestone utáni idők miatt aggódik Sergio Marchionne Ferrari-elnök, miközben látszólag agyondicséri a Forma-1-főnököt. Ecclestone az ősszel már 85 éves múlt, és ugyan kiváló formában van, ő sem fog örökké élni - erre igyekezett rávilágítani Marchionne, de ha jobban megnézzük, kritizálta is.

"Bernie tudja, hogy nem lehet itt örökké, és ez érinti a FOM jövőjét is. Az igazi kihívás, hogy elrendezze a cég jövőjét. Olyan szisztémát kell kitalálnia, amiben bizonyos területeket másképp menedzselnek. Folyamatosnak kell lennie az átmenetnek a Forma-1-ben, a mi felelősségünk ezt megoldani. Ez nem könnyű. Bernie nagy karakter, és nagyon kedves ember, a munkabírása meg hihetetlen. Amit az utóbbi 10 évben tett, elképesztő, és még mindig dolgozik. Fogalmam sincs, hol leszek az ő korában. De ki kell jelölnie az utat maga után az F1 jövője miatt" - ez eddig nagyon szép, ám ami utána jött Marcionnétól, már nem ennyire pozitív.

A kora már kezd tényező lenni, és fel kell tennünk a kérdést, bejön-e a Forma-1 a fiatalabb generációnak? Ebben a sportban még óriási kihasználatlan potenciál van. Érdekessé kell tennünk, mert ha minden kiszámítható, akkor unalmassá válik. Több kiszámíthatatlanságra van szükség olyan értelemben, hogy a végeredményt ne lehessen tudni.

Marchionne

  • 2956
    beszólt
  • 431
    dicsért

Ecclestone tavaly tett pár kiakasztó megjegyzést a Forma-1 célközönségére, például azt, hogy nem érdeklik a tinédzserek és a fiatalok, mert nekik még nincs saját keresetük, így nem jelentenek piacképes keresletet a Forma-1-nek. Az F1 le van maradva a közösségi média kihasználásában, Marchionne erre akart rávilágítani, és szavaiból az tűnik ki, hogy nem Ecclestone-t látja a megfelelő embernek, hogy ezen a területen is sikerre vigye a sorozatot.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!