Jeromos
9 °C
26 °C

Csapott orrot kapott a McLaren-Honda

2016.02.21. 11:27

Vasárnap délelőtt egyszerű netes leleplezést tartott a McLaren-Honda, az MP-4/31-esről és a pilótáikról kiraktak egy videót, majd pár képet a netre.

Az autó orrkúpja változott meg leginkább - legalábbis első blikkre - a tavalyihoz képest, meredekebb lett, és a kifutásán is alakítottak, kifejezetten jól néz ki, csakúgy, mint a pénteken bemutatott Ferrarié.

McLaren-Honda MP4/31
McLaren-Honda MP4/31

A kasztni hátrébb meglehetősen egyszerű. A Williamsnél és a Ferrarinál is látható oldaldobozokra szerelt légterelő és a három barázda azért megvan itt is.

A színezés maradt az előző szezon egyharmadától használt fekete, de mintha most még sötétebb lenne a kocsi, rajta a szokásos piros berakásokkal, a McLaren-logókkal.

A lényeg, a motor persze nem látható, a Honda miatt szenvedtek tavaly, és produkálta az istálló története talán leggyengébb szezonját, de a japánok idénre erősen felújított és megerősített motorrendszert ígérnek.

Ami a videón látszik belőle, az a kipufogórendszer kivezetése, a szabályok változásával a McLaren itt a hármas megoldásra szavazott. Ettől lesz majd hangosabb a kocsi.

Tavaly több ősrégi szponzora is elhagyta a McLarent, a TAG Heuer a Red Bullhoz pártolt, így meglehetősen kevés felirat van a gépen. Nincs rajta a Santander sem, amivel elméletileg hosszabbítottak múlt év végén, de most mégis hiányzik. Érkezett a Chandon pezsgőgyár és a Richard Mille a Heuer helyett, utóbbi 10 évre írt alá a csapattal.

Az ő óráikat viseli a továbbiakban a két megmaradt pilóta, Fernando Alonso és Jenson Button.

A kocsit holnap küldik pályára először a kollektív barcelonai teszten.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!