Zsanett, Janka
17 °C
27 °C

Ecclestone egy-egy vágya megmentheti a szezont

2016.03.08. 15:18

Két tényezőben reménykedik Bernie Ecclestone, hogy a tavalyi és az azelőtti Mercedes-dominanciát megszakíthatja, illetve felpezsdítheti.

Az egyik egy csapat teljesítménye, a másik egy pilótáé.

"Egyszerű ez, remélem, a Ferrari visszajut oda, ahol lennie kellene, vagyis a vb-esélyesek közé. Ugyanez a helyzet a Red Bull-lal. Szörnyen sok múlik a Ferrari teljesítményén. Ha nem azt mutatják, hogy megtudják nyerni a bajnokságot, újra a Mercedes dominál majd. Mindemellett remélem, Nico Rosberg formában lesz. Három futamot nyert múlt év végén, remélhetőleg megnőtt az önbizalma. Ha ők ketten Hamiltonnal pariban lesznek, az jót tenne a vébének. Meglátjuk"

- mondta a szezonnyitó Ausztrál GP podcastjában Ecclestone.

A ferraris Vettel és Ecclestone
A ferraris Vettel és Ecclestone

A tesztek alapján elméletileg mindkét vágya teljesülhet: a Ferrari rövid távon remekül ment, Rosberg is gyorsabb volt Hamiltonnál. De erős hangsúly van itt a meglátjukon, minden csak az első futamon fog kiderülni, jövő hétvégén, Melbourne-ben.

Az utóbbi két világbajnokságot Lewis Hamilton nyerte, illetve a csapatok között a Mercedes, elsöprő fölénnyel: 38-ból harminckét futamot nyertek a pilótái, Hamilton és Rosberg.

Június a Balatonon

Díjnyertes családbarát hotel, 06.17.-ig 25 900 Ft/ fő/2 éjtől

Görögország, Horvátország kedvező áron!

Tengerparti nyaralások ezen a nyáron, szuper árakon, fantasztikus helyszíneken.