Hamilton széttrollkodta a sajtótájékoztatót, kiakadtak rá

2016.10.06. 16:37

Viccet csinált a szuzukai hivatalos sajtótájékoztatóból Lewis Hamilton, amikor az újságírókkal folytatott kérdezz-felelek közben folyamatosan a telefonját nyomkodta, és posztolt a Snapchatre.

Hamilton idétlen képeket lőtt és videót csinált az alkalmazással, Carlos Sainz Jr-t és magát is kifigurázta, Raikkönent filmezte, aztán a képeket mutogatta a többieknek, hátat is fordított a közönségnek.

hamiltroll1

Egy idő után az egyik brit újságírónak elege lett, és megkérdezte Hamiltont, miért nyomkodja állandóan a mobilját.

"Csak lőttem pár fotót magunkról, elég vicces. Ember, ősidők óta csináljuk ezt, és mindig ugyanolyan. Fel kell dobni valamivel" - felelte.

A Skysport azt írja, főleg az angol médiának nem tetszett a világbajnok viselkedése. Többen aztán a Twitteren is szóvátették ezt, tiszteletlennek nevezték Hamiltont, elsősorban nem is maguk, hanem a japánok miatt, akik mindig a legnagyobb alázattal viszonyulnak az F1-hez is.

Hamilton később a Twitteren felelt, azt írta, csak viccelt, nem akart tiszteletlen lenni senkivel, és hogy páran kicsit túl komolyan veszik magukat.

Hamilton 23 pontos hátrányból kezdi a japán hétvégét, öt futamon kellene ezt ledolgoznia csapattársával, Nico Rosberggel szemben.