Ecclestone: Bérgyilkos vagyok, töltény nélkül

2017.04.27. 08:33

Bernie Ecclestone a Forma-1 tiszteletbeli elnöke lett, miután az új tulaj kitette a hatalomból, rangja van, hatásköre nincs. Nem rég kiderült, ki miatt is kellett mennie, állítja, nincs benne keserűség leváltása miatt, de ezzel teljesen ellentétesek a megnyilvánulásai.

A minap a TopGear autós műsorban szerepelt a BBC-n, ahol Eddie Jordan interjúvolta. Többek között arról, hogy viseli a kényszernyugdíjat.

Mondtam már, hogy bizonyos állatfajtákkal az a probléma, hogy ha meg akarod ölni őket, akkor meg kell ölnöd őket, nem pedig megsebezni 

- felelt Ecclestone.

Jordan próbálta megfejteni, ez valamilyen konkrét fenyegetés-e, de erre Ecclestone azt válaszolta, "annak veszik, aminek akarják".

Viszont egyértelműen fenyegetőleg folytatta:

Kicsit olyan a helyzetem, mintha a bérgyilkosnak fegyvert adnak a kezébe, de golyók nélkül. Csakhogy van elég pénzem, hogy megszerezzem a töltényeket.


Olyan, mintha készülne valamire, de a jelenlegi tulajdonosi helyzetben semmi esélye a visszavágásra, legalábbis nagyon úgy tűnik. Chase Carey, Sean Bratches és Ross Brawn helyettesítik, a Liberty Media a tulajdonos, neki pedig nincs gyakorlati posztja.