Egyed, Egon
13 °C
28 °C
Sport

Futball

Blogok

USAracing
Háború egy versenyért
El tudod képzelni, amint egy pálya úgy dönt, törli az aktuális versenyét, de az érintett széria ennek ellenére illegálisan is megpróbálja folytatni? Nos, 1972-ben pontosan ez történt a Pocono Raceway-en.
Braking News F1
F1 - MAGNUSSEN CSAK A RENAULT TARTALÉKKASZNIJÁT HASZNÁLHATJA MONZÁBAN, HA RAJTHOZ ÁLL
A Renault szerdán megerősítette, hogy Kevin Magnussen autója javíthatatlanná tört a Belga Nagydíjon, így a dán Monzában a tartalékkarosszériába ülhet be, már ha rajthoz állhat.
Raiders
A 75-ös fős keretszűkítés áldozatai
Tegnap este 10 óráig a csapatoknak 75 fősre kellett szűkíteniük a kereteiket így az Oakland Raiders vezetőségének 15 játékosnak kellett búcsút intenie.
Tommy autosport
Gilles Panizzi a 14. Rallylegenden!
A késői 90-es évek rali sportjának egyik ikonikus alakja az ötven éves francia Gilles Panizzi nem kevésbé ikonikus munkaeszközével a Peugeot 306 Maxi Kit Carral rajthoz áll az idei immár 14.
9 Nyíl
Van még egy nagy attrakció, a Bajnokok Ligája
Kedden írtunk a szeptemberi, gazdag darts kínálatról, de kimaradt egy, talán a legfontosabb szeptemberi program, ezért erről most bővebben is írunk, ez pedig a szeptember 24-25-én rendezendő Champions League of Darts, amelyet egy új éra kezdetének titulálva, a - az első PDC rendezvényt - BBC is közvetít.
Corner 2 Corner
Taxisofőr verte a korábbi világbajnokot
Robert Guerrero néhány éve még Mayweatherrel is bokszolt, de lassan már csillagközi távolságra kerül az elittől, miután a hétvégén nem éppen a mezőny egyik nagyágyúja ellen szenvedett vereséget.
Labdabiztos
Tanuljunk a legjobbaktól!
Davide Lanzafame tegnap visszatért Kispestre.
Katarzis nélkül
Szaunázós tizenöt kilométer
Az idei augusztus, elég erősen, két majd százötven kilométeres héttel indult, holott eddig ez volt az év egyik pihenő hónapja az edzéstervben, hogy aztán a Magas-Bakonnyal új lendületet vegyen.