Eleonóra
2 °C
6 °C
Sport

Futball

Blogok

Sakkmester
Középhaladóknak - 7967, -
Miként viszed tovább világos támadását?
Braking News F1
F1 - WOLFF ÉS LAUDA 2020-IG BIZTOSAN A MERCEDES ÉLÉN MARADNAK!
Hétfőn a Mercedes megerősítette, hogy a 2020-as szezonig szerződést hosszabbított a gyári Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff-fal és Niki Laudával. [...] Bővebben!
Tommy autosport
A Hansen és az EKS is három autóval indul a rallycross VB-n!
A rallycross VB rajongóinak két nagyszerű hír is napvilágra került a mai napon.
9 Nyíl
Északon is megkezdődött a dartsszezon
A múlt hónapban beszámolhattunk arról a remek hírről, miszerint a PDC kiterjeszti felségterületét a Skandináv országokra és arról is hírt adhattunk, hogy az ET versenyekre is érkezik 1-1 versenyző északról.
USAracing
Repülőút a halálba - A Hendrick Motorsports tragédiája (1. rész)
Az októbert valamiféle baljós légkör lengi körül a motorsport világán belül, lévén nincs még egy olyan hónap, amely ennél több, nemzetközileg is ismert áldozatot követelt volna a világ versenypályáin.
RallyeDream
Svéd Rali videó
Ha csak egy videót nézel néznél meg az idei év egyetlen havas rali vébé futamáról, ez az egy legyen az!Fotó: Red Bull Content Pool/Jaanus Ree A svéd rali ideje alatt folyamatosan kaptuk a World Rally Media csapatának napi összefoglaló videóit, melyeket előszeretettel használtunk fel összefoglaló posztjainkban is.
Katarzis nélkül
Persze, hogy rétes a vége
A Rétesező a Normafánál, mindig jó kiinduló pont egy túrához, mert könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt, és a végén ott a rétes.