Vilma
-7 °C
4 °C

Roberto Carlos és a nők

2000.11.02. 23:35
Kapcsolódó cikkek (1)
Borzasztóan kíváncsi lennék Roberto Carlos barátnőjére. Pillanatnyilag, őszintén szólva fogalmam sincs, hogy egyáltalán van-e neki, ő nem futott be akkora karriert e téren, mint Ronaldo, nem üldözik a fotómodellek, de még a szappanoperák sztárjai sem, pedig nem is sejtik, mit veszíthetnek.

A Real Madrid kétszeres BEK-győztes, nem mellékesen világbajnok futballistája ugyanis nemrégiben, az egyik BL-forduló után azt nyilatkozta, és gesztusaival nyomatékot kijelentésének, hogy a futball-labda, olyan, mint egy nő. Mint egy gyönyörű, lélegzetelállítóan szép nő. És kezével már rajzolta is - hihetetlen átéléssel - a közismert formát, az összetéveszthetetlen alakot, mint amikor szabadrúgás után a hálóba talál.

No meg hozzátette: kényeztetni, dédelgetni, becézgetni, olykor csókolgatni kell, a szívét a lelkét ki kell tenni az embernek érte, és a labda meg fogja hálálni. Miután befejezte a mondatot, szívére tette a kezét, igazolásképpen, hogy komolyan gondolja, amit elmondott, majd egy széles mosoly kíséretében búcsút intett.
Azt már nem fgejtette ki, hogy a barátnőjével is hasonlóképpen cselekedik-e vagy sem.
De ha úgy bánik a hölggyel, mint a labdával, akkor irigylésre méltó helyzetben van az említett amazon.

Nekünk meg maradhat a szomorúan fájdalmas megállapítás: a magyar futballisták alighanem a lányok körében tehetségesebbek... A dajkálásból, a kényeztetésből a pályára - a legritkábban visznek ki egy-két jól észlelhető momentumot...

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!