Judit
-2 °C
8 °C

Ismét nem tudott nyerni otthon az ETO

2001.08.25. 22:33
Az ETO ismét nem tudta győzelemre váltani a hazai pálya előnyét. Ezúttal a Videoton tudott "pontosan" távozni a győri stadionból. A hazaiak végig fölényben játszottak, de nem sikerült fölényüket gólra váltani a gyenge színvonalú összecsapáson.
Győrött a hétközi viharok után Vayer ismét helyet kapott a kezdőben és ezt majdnem góllal hálálta meg. Ám a 8. percben leadott lövése centikkel elkerülte Végh kapuját. Az első félidőben sokkal aktívabbnak tűnt a hazai gárda, és a kapujához szögezte Várhidi Péter együttesét.

A győriek többször is eljutottak a vendégkapu elé, ott azonban elfogyott a tudományuk. Az első komolyabb vendégakcióra a 42. percig kellett várni, ekkor Földes került nagy helyzetbe, de 10 méteres próbálkozását Sebők nagy bravúrral védte.

A második félidőben ismét a "rehabilitált" Vayer volt a legveszélyesebb győri, ám ő is csak kapufáig jutott, amikor az 55. percben egy beadásszerű lövéssel próbálkozott. Egy kifejezetten gyenge színvonalú összecsapáson a vendégek játékán látszott, hogy az egy pontért jöttek, míg a hazaiak egyszer sem tudták feltörni a Vidi védelmét.

A legnagyobb helyzet is a nyáron több együttes által hívott Vayer előtt adódott. Rósa balról belőtt labdájába csúsztatott a játékszer azonban a megdermedt Végh mellett a bal kapufán csattant.

A győri szurkolók valószínűleg nem örülnek az eredménynek, ami azt jelenti, hogy csapatuk idén még mindig nyeretlen hazai pályán.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.

Jegyzőkönyv:
Győri ETO - Videoton 0-0
Győr, 3500 néző, V: Ábrahám
Győri ETO: Sebők - Böjte, Stark, Bognár - Baumgartner, Sindzic (Dulcea, 82.), Golovic, Szanyó (Regedei, 70.), Rósa D. - Nicsenko, Vayer
Videoton: Végh - Kovács B., Pomper, Vilotic, Szlezák - Usvat (Tímár, 91.), Csató, Bekő, Sipeki (Németh, a szünetben) - Földes, Terjék (Leo, 84.)
Sárga lap: Kovács (52.), Szlezák (60.), Usvat (90.)