Vilma
-7 °C
4 °C

Meddő maradt a Videoton fölénye

2001.09.22. 20:52
A Borsodi Liga tizedik fordulójában a Videoton bár sokkal többet támadott, csupán gól nélküli döntetlent ért el a Kispest Honvéd csapatával szemben. A hazaiak bár közelebb álltak a győzelemhez, de helyzetkihasználásuk ezen az estén elégtelen volt.
A mérkőzés a hazaiak rohamaival indult, látszott, hogy aVideoton gyorsan el akarja dönteni mérkőzés sorsát. A 19. percben Usvat átadásával Terjék fordult le védőjéről, és óriási helyzetben, 12 méterről a kapu fölé lőtt. A 40. percben Komódi jobboldali szögletét Tímár az ötösről a földre fejelte, Udvarácz vert helyzetben volt, a labda azonban a kapu fölé szállt.

A második félidőben továbbra is Videoton támadt többet. A 65. percben újabb hazai helyzet maradt kihasználatlanul: Pomper 22 méterről nagy erejű lövést zúdított kapura, a labda azonban elsüvített a kapu felett. Három perc múlva Kovács B. indításával Faragó hagyta faképnél Viloticot, éles szögből, öt méterről kapura lőtt, Végh bravúrral, lábbal hárított. A 76. percben Szlezák balról ívelt be szabadrúgást, amely átszállt a védők felett és a jobb oldalon Tímár az ötösről fejelt a jobb kapufa mellé.

Meglepetésre a gyengélkedő Kispest ellen a fehérváriak hazai pályán csupán egy csatárral igyekeztek kiharcolni a győzelmet. Ez a taktikai húzás nem vált be, mert a kispestiek lelkesen, nagy akarattal játszottak, és megérdemelten szerezték meg az egyik pontot.

Jegyzőkönyv:
Videoton - Kispest-Honvéd 0-0
Székesfehérvár, 3000 néző, V: Dubraviczky
Videoton: Végh - Tímár, Pomper, Vilotic, Szlezák - Szalai, Csató, Némedi, Komódi, Usvat (Leo, 64.) - Terjék (Földes, a szünetben)
Kispest-Honvéd: Udvarácz - Babos (Lipták, 79.), Téger, Lőrinc, Müller - Pintér, Bálint, Aranyos (Füzi K., 72.), Goncalves (Kovács B., 6.) - Faragó, Sasu
Sárga lap: Tímár (90.), illetve Bálint (57.), Sasu (80.)

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!