Emánuel
3 °C
12 °C

Már nagy az arca Fergusonnak

2002.08.27. 16:26
"Fergie: könnyű lesz" cimmel közöl beharangozó cikket a Manchester-ZTE BL-selejtező visszavágója előtt a Sun. A cikk szerint Ferguson elképzelhetetlennek tartja a Manchester kiesését. Úgy tűnik, hogy a korábban visszafogottan optimista edzőnek a meccs közeledtével arányosan növekszik az önbizalma.
A Manchester meglepő budapesti vereségére utalva Ferguson gyorsan leszögezte, hogy a visszavágón az eredmény megismétlésről szőtt álmokat elfelejthetik (nem derül ki a cikkből, hogy kik, de vélhetően a magyarokhoz vagy a Liverpool szurkolókhoz szól). "A képességeinknek megfelelő és a péntek esti játékunkhoz hasonló produkcióval könnyedén fogunk győzni" - nyilatkozta a skót szakvezető.

Ferguson egyszerűen kizárja a Manchester kiesésének lehetőségét. "Ha nem nyernénk, akkor az tényleg nagyon komoly helyzet lenne. De vereséggel nem is számolok. Nem fog megtörténni" - mondta határozottan. A lovagi címmel is büszkélkedő edző magabiztossága talán túlzottnak is tűnhet, ugyanakkor nehéz lenne vitatni a budapesti mérkőzés értékelését: "A második félidőt végig mi irányítottuk, öt helyzetünk volt és kikaptunk egy az utolsó percekben kapott góllal."

Az angol bulvárlap ugyanakkor emlékezteti olvasóit, hogy a magyarok végig jól védekeztek, és amikor helyzetük adódott, akkor azt kihasználták. "Egyszer betalálnak ma este, és a Unitednak már hármat kell szerezni a továbbjutáshoz" -riogatja az Manchester-rajongókat a Sun cikkírója, aki angol kollegáihoz hasonlóan nem felejti el hangsúlyozni az esetleges kiesés anyagi következményeit.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!