Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Villámcsapás ölte meg a focistát

2002.10.25. 11:29
Kolumbiában villámcsapás végzett Gavariával, az egykori válogatott játékossal.
Kolumbiában a Deportivo Cali edzésén hatalmas vihar tört ki, ám a szakadó eső és a villámlások ellenére sem maradt abba a gyakorlás. A pályára lesújtó villám egyszerre öt játékost sebesített meg. A legrosszabbul Herman Gaviria, a válogatott volt játékosa járt, akit az eset után azonnal a közeli klinikára szállítottak, ám az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

A 33 éves Gavaria 1994-ben részt vett az egyesült államokbeli világbajnokságon is, ahol a Svájc elleni találkozón gólt is szerzett. A bajnokságban jelenleg élen álló csapat másik négy játékosát továbbra is a klinikán vizsgálják, egyikőjük állapota válságos.

Horvátország egyik legtehetségesebb utánpótlás korú játékosát gyászolja. Autóbalesetben vesztette életét az utánpótlás válogatott ígérete, az NK Osijek játékosa Danijel Popovic. A mindössze 21 éves játékos szülőfalujába, Danjba tartott, amikor elvesztette uralmát járműve felett, s kocsija az útmenti villanypóznának csapódott.

A magasfeszültségű vezetéket tartó oszlop az autóra dőlt és halálra zúzta Popovicot. Az autóban utazott csapattársa, a 18 éves Milan Calosevic is akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Állapota jelenleg is válságos.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.