Natália
-3 °C
7 °C

A Bayernre fogad a többség

2003.01.13. 13:38
A Bundesliga tavaszi idénye január 25-én kezdődik, de a játékosok már most sejtik ki lesz a bajnok és kik kényszerülnek egy osztállyal lejjebb. Legalábbis a Kicker felmérése szerint.
A Kicker című német szaklap megszavaztatta a német labdarúgó bajnokság 242 játékosát, véleményük szerint ki lesz idén a bajnok és kik lesznek a kiesők.

Hatalmas Bayern fölény

A labdarúgók "félidei" jóslata szerint a jelenlegi éllovas Bayern München nyeri a Bundesligát, a kiesők pedig a jelenleg is a kritikus helyzetben lévő Hannover 96, 1. FC Kaiserslautern, Energie Cottbus trió tagjai lesznek. Kahnnék fölényét mutatja, hogy a megkérdezettek 89 százaléka válaszolta azt, hogy a bajorok győznek, míg üldözőjükre, a címvédő Borussia Dortmundra csupán 7.4 százalék voksolt.

A pontvadászat főszereplőinek több mint háromnegyede (76.3 százalék) úgy véli: a sereghajtó Energie Cottbus - Lőw Zsolt klubja - a szezon végén mindenképpen búcsúzik az élvonaltól, de a 17. Kaiserslautern (48.4) és a 16. Hannover 96 (44.9) kiesését is sokan prognosztizálják.

Lisztesék a meglepetés

A felmérésből az is kiderül, hogy a futballisták számára a Kaiserslautern és az előző bajnokságban ezüstérmes Bayer Leverkusen okozta az őszi szezon a legnagyobb csalódását, míg a VfB Stuttgart és a Lisztest Krisztiánt is foglalkoztató Werder Bremen teljesítménye kellemes meglepetésként érte őket.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!