Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Gera 2005-ig hosszabbított a Fradival

2003.01.20. 14:29
Gera Zoltán 2005 június 30-ig meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal - jelentették be hétfőn délben a Fotex székházban tartott sajtótájékoztatón az FTC vezetői.
A válogatott játékos - több külföldi klub szerződésajánlatát is visszautasítva - úgy döntött, hogy további két és fél évig a Fradiban marad, azaz 2005. június 30-ig szóló szerződést írt alá a klubbal.

Gera a sajtótájékoztatón úgy értékelt: "Elsődlegesen az döntött a Fradi mellett, hogy nagyon jól érzem itt magam, a Ferencvárosban rengeteget fejlődtem, itt lettem elismert játékos. Garami József személyében egy kiváló szakemberrel dolgozhatok együtt, elsősorban ő jelenthet garanciát a tovább fejlődésemre".

Gera: Saját döntésem volt

A válogatott játékos elmondta: rengeteg emberrel beszélgetett, akik arra biztatták, hogy maradjon a Fradiban, de természetesen olyanok is voltak, akik a külföldi szerződés mellett érveltek. Sok tanácsot kapott, de senki sem befolyásolta az elhatározásában, a döntését a saját maga hozta. Cáfolta azokat a korábban megjelent sajtóhíreket is, melyek szerint Németh Sándornak, a HIT-gyülekezet vezetőjének szava döntőtt volna elhatározásában.

"Anyagilag sokkal jobban jártam volna, ha külföldre szerződöm, de a Fradiban most nagyon pozitív folyamatok indultak el, melyeknek én is szeretnék részese lenni" - folytatta - "Nagyon sokat számított a szurkolók szeretete, számtalan levelet kaptam, melyben azt kérték a drukkerek, hogy maradjak a Fradiban. A pénz fontos, de nem a legfontosabb. Biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem a szerződésem meghosszabbításával. Nagyon jól esett, hogy végig éreztem, hogy a Ferencváros minden tőle telhetőt megtesz a megtartásomért.

Szeiler: Mindenki így járt a legjobban

Szeiler József a Ferencváros ügyvezető igazgatója elmondta: a Ferencváros továbbra is szeretné megtartani értékeit, tudatos erősítés folyik, mely jól látható az elmúlt egy év igazolásaiból is és ezért tárgyalt többször is Gerával. A játékosnak egyáltalán nem voltak teljesíthetetlen anyagi igényei, ám a Ferencváros jelenleg még képtelen versenyezni az európai sztárcsapatokkal.

Azonban Gera is belátta, hogy fejlődése érdekében, most még jobb ha marad. A Fradi pedig, egy sikeresebb nemzetközi szereplés után, jóval előnyösebb kondíciókkal adhatja el jelenlegi legnagyobb sztárját.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.