Árpád
-1 °C
9 °C

Féltékenységi botrány a Manchester United körül

2003.01.20. 11:03
A Manchester United walesi középpályása, Ryan Giggs nemsokára apa lesz. Az anya viszont nem az eddigi barátnője, hanem annak sógornője, az igazi gáz pedig az, hogy a kapcsolatok bonyolult hálózatában ott figyel David Beckham is.
Ryan Giggs, a Manchester United középpályása olyan súlyos családi válságot kavart maga körül, hogy azért már csapattársai is kibukktak rá - írja a News of the World című lap. A walesi válogatott legnagyobb sztárja ugyanis saját "sógornőjét" ejtette teherbe.

A United játékosai közül leginkább David Beckham haragudott meg öntörvényű csapattársára. Giggs hosszabb ideje járt Emma Gardnerrel, akinek bátyja, Dave, a csapat egyik bennfentesének számít és Anglia első számú szépfiújának, David Beckhamnek a legjobb barátja.

Dave Gardner egyébként Sir Alex Fergusson fiával, Jasonnal vezeti az Elite Sports ügynökséget, és eddig valamennyi játékossal baráti viszonyban volt. (Legutóbb éppen Giggsnek szerveztek gálameccset, amiből a játékos egymillió fontot kaszált.)

Most azonban már "ellensége" is van a csapaton belül, mert Giggs - miközben a húgával járt - az ő barátnőjét ejtette teherbe. A Gardner testvérek így közösen sírhatnak egymás vállán, míg a walesi már nyilvánosan is megjelent Stacey Cooke-kal, gyermeke jövendőbeli mamájával.

Giggsnek egyébként már lett volna egy gyermeke két évvel ezelőtt, de a Gardner lány sajnálatos módon nem tudta kihordani a magzatot. Beckham és Giggs - akik eddig nagyon jóban voltak - most nem beszélnek egymással, és állítólag a MU szurkolóinak többsége sem Giggsnek ad igazat. Az elmúlt hetekben egyébként is gyengén teljesítő walesi ennek ellenére mosolyogva ült a szombati Chelsea elleni derbin a kispadon, majd miután beállt, még passzolt is Beckhamnek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.