Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Beckham, akit csak imádni és utálni lehet

2003.02.25. 09:51
David Beckhamről akkor is beszélnek, ha nem történik vele semmi. A Juventusnál most éppen a nők bálványának, de csak egy egyszerű játékosnak tartják. Erre akár már szerdán rácáfolhat, amikor a két csapat Torinóban játszik BL-meccset. Ugyanakkor Roberto Carlos a Real Madrid klasszisa örülne ha nyártól az ő csapatukat erősítené a "Spice Boy".
A Juventus elkezdte a lelki hadviselést a szerdai Manchester elleni Bajnokok Ligája találkozóra. Luciano Moggi, a Juventus klubigazgatója ugyanis egy nyilatkozatában egy sima játékosnak nevezte David Beckhamet. Mint Moggi elmondta, lehet, hogy Manchesterben bálványként tekintenek rá és nem mellékesen, a nők is szeretik, de attól még nem egy világklasszis és ennek megfelelően a "zebráknak" nincs szükségük rá.

Nem kell Beckham

Az átigazolásokért is felelős vezető szerint, szóba sem került, hogy megszerezzék a Manchester United középpályását, hiszen Beckham nem jelentene erősítést a csapatnak. A nyáron amúgy is védőt akarunk szerződtetni, nem középpályást - tette hozzá Moggi, akit úgy tűnik, hogy nem győzött meg a dédelgetett futballista játéka a két együttes múlt szerdai BL-találkozóján, pedig nagyon sokan a mezőny legjobbjának "választották". Kedden este Torinóban ismét találkozik a két sztárcsapat.

Ugyanakkor a Real Madridnál másképp vélekednek Anglia első számú kedvencéről. Roberto Carlos például örülne annak, ha Beckham a Real Madrid labdarúgócsapatában folytatná pályafutását.

Jó lenne Beckham

- Nagyszerű játékos! Nem én felelek az átigazolásokért, de boldog lennék, ha nálunk folytatná. Ezzel nem vagyok egyedül. Madridban senki sem sértené meg - mondta a brazil világbajnok.

Roberto Carlos utolsó mondta arra az afférra utal, amely napokig a sajtó egyik kedvenc témája volt az elmúlt héten. A február 15-i Manchester United-Arsenal F.A. Kupa nyolcaddöntő után a 2-0-ás hazai vereség miatt dühös Sir Alex Ferguson vezetőedző egy gazdátlan futballcipővel homlokon találta a középpályást, akinek szemöldöke felrepedt. Az egyik bulvárlap szerint Beckham erre leköpte trénerét.

A szigetországi sajtó fel is vetette a manchesteri sztár távozásának lehetőségét, de azóta a nyilvánosság előtt is kibékültek az érintettek, s úgy tűnik, hogy Beckham még sokáig Manchesterben marad.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.