Emánuel
3 °C
12 °C

Beckham házat keres Milánóban

2003.03.12. 12:27
Úgy tűnik egyre több a valóságalapja David Beckham manchesteri - idény végi - búcsújának. Az Il Messagero arról számolt be, hogy az angol világklasszis és felesége, Victoria Milánóban keres házat. Az Inter elnöke pedig bejelentette: kilencmillió eurót ad neki évente, ha odaszerződik.
Február közepén látott először napvilágot a hír, hogy David Beckham elvágyódik a Manchester Unitedtől. Történt, hogy a tartalékos Arsenal ellen sima vereséget szenvedtek a vörösök, és Ferguson vezetőedző dühében belerúgott egy futballcipőbe, ami Beckham fején landolt, felsértve a szemhéját. Az ügyet látványosan tisztázták, hivatalosan kibékültek, ám a bennfenntesek szerint a viszonyuk olyannyira elmérgesedett, hogy Beckham távozik.

Beckham még nem adott választ Morattinak

Egy hónapja a Real Madriddal és a Milannal hozták hírbe, most azonban az Inter elnöke tette meg csábító ajánlatát. Massimo Moratti ugyanis nem kevesebb, mint évi kilencmillió eurót ajánlott fel neki, ami a jelenlegi bérének a duplája lenne.

Beckham erre a felvetésre még ugyan nem reagált, az Il Messagero című olasz napilap azonban kiderítette, hogy egy idilli környezetben lévő, hárommillió euró értékű villát tekintettek meg a múlt héten.

Clooney és Versace szomszédja lenne

Flavia Fabiani ingatlanügynök azt sem titkolta, hogy a Comoi tó partján áll a ház, George Clooney és Donatella Versace villája között. (Versace és Beckham felesége, Victoria közismerten jó viszonyban áll.) Az üzletet egyelőre nem ütötték nyélbe.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hajóutak

Csodás hajóutak, Olaszország, a Karibi álom, és a Norvég fjordok világa várja!