Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Kirúgták az edzőt és az egész csapatot

2003.03.12. 13:38
A mexikói bajnokság egyik legpatinásabb csapata, a Cruz Azul nemcsak edzőjét, Mario Carrillot menesztette, hanem valamennyi játékosát is a gyenge szereplés miatt.
A queretárói Cruz Azul - magyarul kék kereszt - nagy reményekkel kezdte az idei, január tizenkettedikén kezdődő bajnoki szezont, ám nyolc forduló elteltével eddig nem sikerült megszerezniük a három pontot. Ötször döntetlenül játszottak, háromszor pedig alulmaradtak, így a húsz csapat közül mindössze kettőt voltak képesek megelőzni.

Két vb-t megjárt játékosa van a klubnak

A gárda szakvezetője, Mario Carrillo január végén még úgy nyilatkozott, hogy korántsem aggódik a csapat miatt, mert előbb-utóbb mindenképpen kilábalnak a válságból. Az elöljárók türelme azonban eddig tartott, ám nemcsak a trénernek, hanem egyidejűleg valamennyi játékosnak felbontották a szerződését.

A 2001-ben a Libertadores Kupa fináléjába bekerült együttes legnevesebb játékosa a világbajnokságon is szereplő Palencia, és az uruguayi csatár, Abreu, akik pillanatnyilag meglehetősen formán kívül játszanak.

Jövedelemcsökkentés

A futballisták természetesen nem kerülnek az utcára, de az eredeti szerződésükben szereplő jövedelmüknek csupán töredékét fogják megkapni az idény végéig. Persze akinek nem tetszik a lépés jogi úton keresheti az igazát, ám idén már nem léphet pályára.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.