Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Garami hosszabbított a Fradival

2003.04.03. 13:30
Csütörtök délelőtt megállapodott egymással Szeiler József, az FTC Rt. vezérigazgatója, és Garami József, a labdarúgó csapat szakmai igazgatója mesteredző és a Ferencváros újabb, egyéves szerződésésől.
Az FTC Rt. vezetése rendkívül eredményesnek ítélte a tavaszi szezon végéis szerződtetett Garami József eddigi munkáját, és a következő évre is mindenképpen rá kívánták bízni a labdarúgó csapat irányítását.

Csak formaságokat kellett egyeztetni

A két fél közötti tárgyalások csak rövid ideig tartottak, mivel Garami József is folytatni kívánta a megkezdett munkát, így gyakorlatilag csak formaságokat kellett egyeztetni.

A megállapodás után Szeiler József elmondta: "Az elmúlt napokban meglepetéssel tapasztaltuk, hogy egyes orgánumokban olyan hírek jelentek meg, mely szerint a Ferencváros nem Garami Józseffel képzeli el a jövőt. Szeretném kijelenteni, hogy ezek az állítások minden alapot nélkülöztek, hiszen fel sem merült bennünk a szándék, hogy váltsunk a szakmai igazgatói poszton."

Garami a garancia a sikerekre

"Garami József teljesítette azt, amit célul tűztünk ki elé, azaz fokozatosan átformálta a csapat keretét, stabil játékrendszert alakított ki, és olyan alapokat rakott le, melyekre bátran építkezhetünk. Időközben az eredményességre sem lehetett panaszunk, hiszen tavaly hatalmas hátrányt ledolgozva végig harcban voltunk a bajnoki címért, és végül a második helyen végeztünk a bajnokságban. Az UEFA Kupában megfelelően szerepelt a csapat, a Magyar Kupában jelenleg a legjobb négy között vagyunk, a bajnokságban pedig egy pont hátránnyal a második helyen állunk, azaz esélyünk van a 28. bajnoki cím megszerzésére. Úgy gondoljuk, hogy Garami József személye garancia a további sikeres szakmai munkára, ezért örömmel vettük, hogy igent mondott a szerződéshosszabbításra" - magyarázta az ügyvezető.

Garami: még nem értünk a munka végére

Garami József így kommentálta a szerződés meghosszabbításának tényét: "Örülök annak, hogy a vezetők újabb ajánlatot tettek nekem, és el kell mondjam, hogy szinte egyáltalán nem gondolkoztam, mielőtt rábólintottam volna. Megtisztelő, hogy Magyarország legnépszerűbb klubjánál velem képzelik el a jövőt. Úgy gondolom, hogy a másfél éve elkezdett munkának még nem értünk a végére, és az újabb egy év komoly lehetőséget jelent kezdeti elképzeléseim megvalósítsára. A Ferencvárosnál jelenleg minden feltétel adott ahhoz, hogy egy edző nyugodtan dolgozhasson, és a jelenleginél szebb feladatot, nagyobb kihívást nehezen tudok elképzelni."

Garami a Fradival 37 bajnokin huszonöt győzelmet, öt döntetlent és hét vereséget ért el.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.