Miklós
-7 °C
2 °C

Del Bosque úgy érzi, mennie kell a Real éléről

2003.06.14. 16:54
A Bajnokok Ligája elődöntőben elbukó Real Madrid edzője, Vicente del Bosque szívesen maradna a királyi csapatnál, úgy érzi nem ő irányítja a jövőben a csapatot.
Bár labdarúgói is kiálltak mellette, mégsem bízik szerződésének meghosszabbításában Vicente del Bosque, a Real Madrid vezetőedzője. "Az az érzésem, hogy nem maradok. Szívesen folytatnám itt a munkát, de ha a vezetőség eddig nem próbált marasztalni, az jelent valamit" - mondta az 52 éves mester a Cope rádióadónak.

A Juventus elleni kiesés után kezdődtek a találgatások

Del Bosque három és fél éves tevékenysége során az együttes kétszer Bajnokok Ligáját, egyszer-egyszer pedig bajnokságot, Európai Szuper Kupát és Klub Világ Kupát nyert.

A tréner helye egészen a Juventus elleni BL-elődöntőig biztosnak tűnt a fővárosiaknál, ám a kiesés után azonnal megkezdődtek a menesztéséről szóló találgatások. Néhányan már tudni vélik a szakvezető utódát is, az arsenalos Arsene Wenger személyében, akivel állítólag titkos tárgyalásokat folytat a klub elnöke. Korábban Marcello Lippi neve is felmerült a poszt várományosaként, neki azonban élő szerződése van a Juvenél.

A bajnokságot sem egyszerű megnyerni

A királyi gárda idén már csak a bajnokságban diadalmaskodhat, de két fordulóval a pontvadászat vége előtt egy pont a hátránya az éllovas Real Sociedad mögött. A Real vasárnap este az Atlético Madrid, míg a baszk együttes a Celta Vigo vendége lesz.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.