Mária
-7 °C
3 °C

Menedzserirodát alapított a Fradi egykori sztárja

2003.06.19. 13:12
Hrutka János válogatott labdarúgó és Bognár Nándor válogatott jégkorongozó menedzserirodát alapítottak. Az ok roppant egyszerű, saját rossz tapasztalataiktól szeretnék megóvni a hozzájuk forduló sportolókat, sportszervezeteket.
"Számtalan rossz tapasztalat ért eddigi pályafutásom alatt, ezért döntöttem úgy a társaimmal, hogy létre hozzunk egy olyan irodát, melynél a sportoló a legfontosabb" - mondta Hrutka János azon a sajtótájékoztatón melyet a Sport and Success menedzseriroda alakulása alkalmával tartottak.

A cég egyik alapítója a Ferencváros egykori, a Kispest jelenlegi válogatott labdarúgója, Bognár Nándor többszörös bajnok válogatott jégkorongozó valamint két ügyvéd Dr. Lőrincz Márton és Dr. Kőrösi Tibor.

Európa-bajnok is van az alapítok között
A tájékoztatón elhangzott, hogy a "legrangosabb" címmel Körösi Tibor rendelkezik, aki az elmúlt héten tagja volt az Európa-bajnok magyar ügyvéd válogatottnak miként a világbajnoki második helyezett csapatnak is.

Mint Hrutka elmondta, elérkezettnek látták az időt, hogy Magyarországon létrehozzanak egy irodát, melynek segítségével a sportolóknak és sportszervezeteknek nem kell felesleges energiákat elpazarolniuk, csak sportszakmai tevékenységükre kelljen koncentrálniuk. Eddig saját bőrükön tapasztalták, milyen az, ha ezek a teendők elvonják figyelmüket a sportról.

Bognár hozzátette még: "Külföldön bevált módszereket alkalmazva, bizalmi kapcsolatok kiépítésén keresztül igyekszünk képviselni, segíteni a sportolókat. Nem csak sportpályafutásuk alatt, hanem azt követő civil életükben is. Már eddig is több megkeresésünk volt és bízunk benne ez így lesz a továbbiakban is."

Mint elmondták: főleg fiatalok menedzselésével szeretnének foglalkozni, sportágtól függetlenül. A licencekkel felmerülő problémákat pedig az UEFA és az MLSZ azon pontjával küszöbölik ki, melyben ügyvédek - a megfelelő engedély nélkül is - köthetnek szerződéseket

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!