Hajnalka
-1 °C
15 °C

Mégis indítanak eljárást a Fradi kapusa ellen

2003.06.20. 10:40
Hivatalos személy elleni erőszak alapos gyanúja miatt indít eljárást Szűcs Lajos ellen a Fővárosi Ügyészségi Nyomozóhivatal. A zöld-fehérek kapusát a rendőrségi nyomozócsoport jelentette fel, mert állítólag az FTC-Debrecen találkozó után az intézkedő rendőrök közé dobott egy kukát.
Igaznak tűnnek a Népszava június 12-i információi, melyek szerint garázdaság vagy hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítja a rendőrség Szűcs Lajost, az FTC kapusát. A lap akkor azt írta, a zöld-fehérek kapusa a botrányos véget ért FTC-Debrecen mérkőzést követően, a klubház erkélyéről szidalmazta a rendőröket, majd egy kukát vágott közéjük.

Pál József, a BRFK Nyomozó Főosztály Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának vezetője az esetet követően úgy nyilatkozott, a Ferencváros kapusát a rendőrség nem gyanúsítja semmivel, többi csapattársához hasonlóan, csak tanúként hallgatják ki. A kapus az eset után jogi lépések megtételén is gondolkozott.

Most azonban úgy tűnik, mégis indul eljárás a válogatott kapus ellen. A Népszabadság információi szerint azonban nem a rendőrség, hanem a Fővárosi Ügyészségi Nyomozóhivatal munkatársai hallgatják meg. A rendőrségi nyomozócsoport ugyanis feljelentette Szűcsöt, mivel úgy tűnik mégis repült az a kuka.

A pontos vád: hivatalos személy elleni erőszak alapos gyanúja. Hivatalos személy sérelmére elkövetett jogsértések ügyében ugyanis az ügyészség jár el, még ha jelen esetben nem is okozott sérülést.

Olaszorszag

Toszkánától Umbriáig.

Törökország

Isztambul még mindig a nagy kedvencek közé tartozik.