Ambrus
-7 °C
3 °C

Ronaldinho őrület Barcelonában

2003.07.22. 13:07
Noha alig egy hete a brazil sztár menedzsere - és bátyja - úgy nyilatkozott, hogy Ronaldinho minden vágya a Manchester Unitedben szerepelni, a hétfői barcelonai bemutatáson kiderült, gyerekkora óta a Barca futballistája akart lenni.
Több mint harmincezer szurkoló látogatott ki az FC Barcelona labdarúgócsapatának edzésére, ahol először lépett a Nou Camp stadion gyepére a klub új szerzeménye, Ronaldinho. A 23 éves brazil játékmester a 10-es számú mezt kapta, amiből arra lehet következtetni, hogy a katalán sztáregyesület nem tart igényt Juan Roman Riquelmére, eddig ugyanis az argentin viselte a tízest.

A "Ronnie" becenévre hallgató támadó kifutott a fűre, majd a közönség - amely a stadion óriáskivetítőjén is figyelemmel követhette új kedvencét - hatalmas ovációja közben mutatott néhány brazilos trükköt.

A rövid bemutató után Ronaldinho így nyilatkozott: "Ez az egyik legmeghatóbb pillanat az életemben. Gyerekkorom óta arról álmodoztam, hogy egyszer a Barcelona futballistája leszek". A világbajnok középpályás elárulta, átigazolásában döntő szerepe volt annak, hogy a közelmúltban több brazil játékost is - Romariót, Ronaldót és Rivaldót - istenként imádtak a szurkolók Barcelonában. "Mindannyian fantasztikus játékosok, és világbajnokok voltak, én is azért vagyok itt, hogy folytatódjon ez a sorozat" - zárta önmaga és a klub dícséretét.

Természetesen a klub elnöke, Joan Laporta is bízik az új szerzeményben. Mint mondta a Barcelona világhírű együttes, és Ronaldinho segítségükre lehet abban, hogy még nagyobbak legyenek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.