Natália
-3 °C
8 °C

Békéscsaba - Zalaegerszeg 3-1

2003.07.26. 20:42
A meccs végén emberhátrányban játszott a 2002-es bajnok. A kétgólos hátrányt azonban már az első félidőben összeszedte a bajnokságot a Békéscsaba otthonában kezdő Zalaegerszeg.
A békéscsabaiak már az első félidőben kétgólos vezetést szereztek: a tizenötödik percben a tavaly még a ZTE színeiben játszó Faragó átadása után Tóth György a kapufát találta el, a kipattanó labdát Kovács Norbert lőtte a kapuba (1-0), majd a hbő fél óra után egy hazai szöglet után Udvari fejelt a kapuba (2-0).

A hazaiak a második félidőben tovább növelték előnyüket: az első gólt előkészítő Faragó Javrujan beadását lőtte a kapu közepébe a hetvenegyedik percben (3-0). A vendégek hat perccel később szépítettek: Kenesei szabadrúgása után Sabo három méterről lőtt a kapuba.

A mérkőzést a ZTE emberhátrányban fejezte be. Két perccel a szépítő gól után Csóka felrúgta Javrujánt, amiért megkapta második sárga lapját. A kiállítás után a hazaiaknak még volt két jelentősebb helyzete, azonban újabb gól már nem esett.

NB I., 1. forduló
Békéscsaba - Zalaegerszeg 3-1 (2-0)

Békéscsaba, 3500 néző, Játékvezető: Kiss B.

Békéscsaba: Simunic - Schindler, Vilotic, Udvari, Bujáki - Kovács N., Bánföldi, Kovács B. (Megyesi 70.), Vincze Z. - Tóth Gy. (Javrujan 50.), Faragó (Hoffmann 81.)
Zalaegerszeg: Bardi - Molnár B., Csóka, Kral - Kocsárdi, Nagy L. (Sabo 49.), Ljubojevic, Balog Cs. (Józsi 57.), Szamosi - Kenesei, Gyánó

gólszerzők: Kovács N. (15.), Udvari (36.), Faragó (71.), illetve Sabo (76.)
kiállítva: Csóka (78.)
sárga lap: Csóka (28., 78.), Szamosi (38.), Nagy L. (47.)

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.