Judit
3 °C
6 °C

Debrecen-Haladás 3-0

2003.08.02. 22:12
Kétséget sem hagyott afelől a Debrecen, hogy jobb csapat, mint a Haladás. Éger és Sumudica két góljával már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa.
Az első támadást góllal fejezte be a hazai csapat, miután Böőr szöglete után Vincze visszafejelte a labdát, Éger pedig tizenötről a kapuba emelt. A találat után lendületben maradt a Loki, és Sumudica révén még az első félidőben két gólt szerzett.

Előbb egy kényszerítőzés után két méterről lőtt a kapuba a román csatár, majd Böőr beadása után fejjel volt eredményes. A vendégek erejéből mindössze néhány távoli lövésre futotta.

A második félidőben a Debrecen visszavett a tempóból, a szombathelyiek pedig nem voltak képesek változtatni, így maradt a háromgólos különbség.

Jegyzőkönyv:
Debreceni VSC-MegaForce - Lombard FC Haladás 3-0 (3-0)
Debrecen, 5000 néző, V: Saskőy
Debreceni VSC-MegaForce: Tomic - Dombi, Éger, Szekeres - Vincze, Habi - Böőr (Madar 53.), Sándor, Halmosi - Bajzát (Kiss 81.), Sumudica (Andorka 87.)
Lombard FC Haladás: Balogh - Farkas A., Lőrincz, Jagodics (Szabó a szünetben), Farkas V. - Kincses, Kaj, Czeglédi (Dubecz a szünetben), Zöld (Tüske 63.) - Nagy S., Tóth P.
gólszerzők: Éger (5.), Sumudica (27., 42.)
sárga lap: Sándor (16.), Böőr (29.), illetve Zöld (11.), Kaj (18.), Tóth P. (26.)

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.